Foto: Studio Dreyer-Hensley

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Oppskrifter til spennende fiskeretter

Fiskesprell er et nasjonalt kostholdsprogram for landets skoler og barnehager. Her er en oversikt over gode, enkle og sunne fiskeretter man kan lage til familien hjemme.

Det er anbefalt fra Helsedirektoratet at vi bør spise fisk 2-3 ganger i uka. Sjømat inneholder en unik kombinasjon av næringsstoffer som er bra for kroppen, og omega-3-fettsyrene og vitamin D vi får fra fisk og annen sjømat bidrar til at vi holder oss friske og raske. I tillegg minsker det risikoen for at vi får alvorlige sykdommer.

Trykk på lenken og stem frem Fiskesprell sin beste fiskerett. Bli med i trekningen av flotte premier fra INSPIRIA!

Her har Fiskesprell samlet noen middagsoppskrifter som passer for hele familien:

Sprø seipinner med knaskegrønnsaker

Denne oppskriften på sprø seipinner pannert i cornflakes vil garantert bli barnas nye favoritt. Med potetmos og knaskegrønnsaker blir retten både smakfull og sunn.

Les oppskriften til sprø seipinner her >>
Sprøseipinner 11043 Copy
Laks Curry Kokosmelk 11006 Copy

Laks med currypaste og kokosmelk

Laks kler mange ulike krydder og tilbehør. Den sterke curry pasten blir passe dempet av den litt søtlige kokosmelken, en smaksbombe av de store.

Les oppskriften til laks med currypaste her >>

Nachos med torsk og ertemos

Denne oppskriften på nachos med torsk og ertemos er utrolig smakfull og kan fort bli en ny favoritt hos barna. Prøv den neste gang dere lager nachos!

Les oppskriften til nachos med torsk her >>
Nachos Med Torsk10838 Copy
Pulled Fisk Bowl

«Pulled fisk»

«Pulled fisk» bakes i ovn og flakes med gaffel, og kan f.eks brukes i poke bowl – det er superraskt å lage og byr på et hav av muligheter!

Les oppskriften til «Pulled fisk» her >>

Fiskekakewraps

Fiskekaker er enkelt og godt - både til middag og som et mellommåltid varm rett i hånda. Prøv denne enkle, digge retten når du ønsker noe godt og enkelt.

(Fiskekakewraps) >>
Fiskekake Wraps 10122 Copy
Job 11679

Svensedammen skoles fiskete pizza

Prøv Svennsedammen skoles oppskrift på fiskete pizza til helgen! Oppskriften kom til finalen i sjømatkonkurransen Kokkesprell.

Les oppskriften til Fiskete pizza her >>