Spise på INSPIRIA

God mat er en viktig del av opplevelsen.

Variert meny for alle anledninger

Her på INSPIRIA er vi opptatt av mat som gjør godt for både hodet og kroppen, og påfyll av energi er viktig både for store og små. Vi tilbyr mat og drikke til alle våre besøkende på vitensenteret. Slapp av i kafeen eller besøk vår nye food truck ute på parkeringsplassen. På sommeren kan du også ta deg en is i vår sommerkiosk. Det er våre flinke kjøkkenansatte som lager alle maten vi tilbyr i bursdager, kurs og konferanser eller skolebesøk.

Allergivennlige alternativer

Kjøkkenet er godt kjent med de vanligste allergiene, og kan i de fleste tilfeller tilby velsmakende alternativer. Eksempelvis glutenfritt, melkefritt, laktosefritt eller uten nøtter.

Det er bare å spørre oss i disken!

Lunsj på INSPIRIA?

Du er hjertelig velkommen i caféen og butikken Logia på INSPIRIA i åpningstiden,  også uten inngangsbillett

Se vitensenterets åpningstider »

Åpningstider

Café
Hverdager 10.30–14.00
Helger og ferier 11.00–17.00*
* Julestengt 19. desember – 2. januar
** Stengt 7.–8. januar og 14.–15. januar

Foodtruck
Hverdager 14.00–19.00
Helger og ferier 14.00–19.00* 
* Julestengt 24.–26. desember
og 31. desember – 1. januar

Gårdsbutikk
Hverdager 08.00–19.00
Helger og ferier 11.00–19.00* 
* Julestengt 24.–26. desember
og 31. desember – 1. januar

Sommerkiosk
Kun i sommersesongen

SERVERING 18.11.2021 12

INSPIRIA science café

Cafén tilbyr variert meny, med både kalde og varme retter, salater, påsmurte baguetter og smørbrød. Is, kaffe, vafler, kaker og mineralvann står også på menyen. I tillegg bør du unne deg en av våre herlige, hjemmelagde «signatur-smoothies»!

Food truck

Denne høsten har INSPIRIA fått sitt egen food truck ute i ladeparken. For besøkende som ønsker seg noe raskt og enkelt kan dette være et ypperlig tilbud. I vår food truck er alt på menyen lokalprodusert, og vi anbefaler spesielt vår egen hjemmebakte «Inspicaccia» med kylling og mozzarella.

Foodtruck
Gårdsbutikk

Gårdsbutikk

Ved resepsjonen finner du gårdsbutikken vår med lokale produkter, inklusive honning, eplemost, kaffe fra Østfolds eneste brenneri og «hot sauce» i flere styrker og smaker.

Sommerkiosk

I uteparken vår har vi plassert en kiosk som gjestene kan benytte seg av. Her kan du kjøpe deg en is eller noe godt og kaldt å drikke på varme sommerdager.

Anna Kiosk