Foto: Studio Dreyer-Hensley

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Fiskekakewraps

Fiskekaker er enkelt og godt - både til middag og som et mellommåltid varm rett i hånda. Prøv denne enkle, digge retten når du ønsker noe godt og enkelt.

Tid: 20 min

Vanskelighetsgrad: Enkel

Fremgangsmåte

  1. Vask grønnsakene og varm lefser etter anvisning på pakken.
  2. Riv gulrot i en skål og klem over sitron slik at den holder seg frisk. Grovhakk salaten, del cherrytomater i fire og paprika i skiver.
  3. Del fiskekakene i skiver, stek skivene i en stekepanne til de blir gjennomvarme. Fiskekakene kan eventuelt varmes i stekeovn i 10 minutter på 200 grader. Anrett på serveringsfat.
  4. Finhakk urtene og bland sammen dressingen. Ha dressingen i en serveringsbolle.
  5. Fordel salat, grønnsaker og fiskekaker i lefsene, og avslutt med dressing på toppen.

Ingredienser

4 porsjoner

1 pk fiskekaker, minst 50 % fisk

1 pk tortillalefse, fullkorn

4 gulrøtter

1 paprika

½ sitron

1 pk hjertesalat eller isbergsalat

250 g cherrytomater

Dressing

3 dl lettrømme eller kesam

1 liten bunt friske urter for eksempel dill, gressløk, persille

2 ss sitronsaft

1 klype sukker