Lad og lær!

Besøk gratis vår utstilling om elbil og batterier i resepsjonen, ta vår kunnskapløype i parken eller sjekk morsomme energivideoer mens du lader.  Du kan også besøke vitensenteret i dets åpningstid med egen billett der du betaler bare for de minutter du ønsker.

Foodtrucken og resepsjonen (med toaletter) er åpen alle dager til kl. 19.00!

Månedens tilbud til ladekunder

Ukas fun fact om lading og elbil

Hvordan lade og parkere?

Her finner du informasjon om lading og parkering på INSPIRIA. Vi har både grønn og rimelig destinasjonslading, Tesla lynladere og vanlig parkeringsplasser. Hvis det er fullt , så kan våre gjester også parkere ved hotellet like ved.

Les mer om lading og parkering her >>

Mat og drikke mens du lader

Food trucken serverer hjemmelaget varm Inspicaccia og prøv gjerne Stinas hjemmelagde muffins med kaffe. Åpen kl. 14-19 alle dager. Inne på senteret har vi en kafe med større utvalg som er åpen hver dag på dagtid.

Les mer om vårt mattilbud her >>

Besøk INSPIRIA, betal per minutt

Unikt tilbud mens du lader. Velg hvor lenge du vil besøke vitensenteret, og betal 2 kroner per minutt. 17 min, 32, du velger!  

Les mer om åpningstider og billetter her >>>

Kunnskapsløype og utstilling

Mens bilen lader kan en gratis besøke resepsjonen og se vår lille utstilling om elbiler, lading og batterier. For å strekke mer på beina anbefaler vi vår kunnskapsløype i parken. 

Les mer om Lad og Lær aktiviteter her >>

Morsomme energivideoer

Eirik og «PK» er to nysgjerrige fyrer som er veldig interessert i ulike former for energi. I denne serien kan du lære litt om energi! Passer for deg som vil sitte i bilen eller en kan jo også gå en liten tur mens en ser disse.

Se våre kule energivideoer her >>

La barna låne en elbil!

Eller prøv andre spennende aktiviteter i uteparken! Vi har seks Tesla batteridrevne elbiler for barn opp til maks 10 år. De lånes ut til besøkende i uteparken noen timer hver dag i alle helger og ferier.

Les mer om Tesla elbiler for barn her >>

Prøv elsykkel eller lei elbil!

Inspiria har landets eneste testanlegg for elsykler,  og vi har mange elsykler som kan prøves ut. Helt gratis, alle helger og ferier i sesongen.

Les mer om tilbudet her >>

Om parkering og ladepark

INSPIRIA Ladepark / Charge Court blir omtalt som «Norges smarteste ladeanlegg». Her finner du gjesteparkering og 75 unike ladeplasser til hybdrid- og elbiler.

Les mer om ladeparken her >>

Åpningstider

Hva mer kan du gjøre i nærheten?

Jobb eller fritid på Quality hotel

Kun et steinkast fra INSPIRIA ligger Quality Hotel i Sarpsborg, Norges største familie- og konferansehotell. Ta en pause med barna på Superland og badeland, eller ta med jobben på konferansehotellet.