Moro for store og små 

«Science Show» med kule eksperimenter, Blue:Bot-programmering, og lag ditt eget UV-armbånd er blant aktivitetene du kan oppleve på INSPIRIA denne våren – i tillegg til den populære temautstillingen Dinosauria 2.0. Hils på 20 dinosaurer i full størrelse, som beveger på seg og brummer! For de minste er graving etter fossiler i sandkasser med finkornet sand en stor hit.

+fast vitensenterutstilling i 2 etg., planetarium, to «koderom», selfie-studio, café, butikken Logia, og en selvbetjent gårdsbutikk! #moromedmening

Dinosauria 2.0

Den populære temautstillingen vår er oppgradert med flere og enda større dinosaurmodeller. Blant nykommerne finner vi den voldsomme kjøtteteren Carnotaurus og halsen og hodet til den søte langhalsen Brachiosaurus. Ikke minst er kulissene flottere, og lyden og lyssettingen byr på en enda bedre opplevelse for hele familien.

Les mer >>
DSC04377 Liten
Barn På Besøk

Vitensenterutstilling

I 2. etasje finner du vår oppgraderte vitensenterutstilling med aktiviteter og installasjoner fra vitenskapens verden. Her kan du teste alt fra fysiske ferdigheter til koding, eller utforske temaer knyttet til blant annet miljø, helse, energi og verdensrommet.

Oppdag verdensrommet i planetariet

Bli med inn i vårt fantastiske planetarium, hvor du kan utforske Jorden og de andre planetene og himmellegemene i vårt solsystem – og videre ut til ytterkanten av det kjente univers. En av våre verter viser og forteller. At du trenger å gjøre er å lene deg tilbake i godstolen og se opp i kuppelen.

Planetariet på INSPIRIA består av fem avanserte projektorer og datamaskiner, samt et kupert lerret i taket. Her viser vi ikke film, men navigerer i et program som har samme presisjon på simuleringene som NASA, for å begripe det enestående fenomenet som vi kaller verdensrommet. Samtidig forteller verten en historie som kanskje kan få deg til å reflektere, undre deg eller bli inspirert.

Science show
Science show
Science show

#kunnskapendreralt #moromedmening