Hva skjer på INSPIRIA?

INSPIRIA science center kan du delta på mange ulike arrangementer gjennom året! Opplev kule temahelger som Barnas Ingeniørdag, spennende konkurranser og mye mer.

Barnas ingeniørdag

Hva skjer?
Pirr teknologinysgjerrigheten! Kanskje er du Norges nye store oppfinner? Ta med hele familien til Barnas ingeniørdag på INSPIRIA. Skaperglede og ingeniørkunst er i fokus i denne lørdagen. Her kan både liten og stor prøve seg som ingeniør. Mulighetene er mange, du har ideene!

Påskeprogram med Miss Tenkelig Detektivskole

Hva skjer?
Vitensenteret har åpent hver dag i hele påskeferien. Bli med på Miss Tenkelig sin detektivskole, lag påskepynt i vårt kreative verksted og besøk uteparken vår for mye fart og spenning!

Kodehelg og delfinale i super:bit-kampen

Hva skjer?
Super:bit-kampen er en kodekonkurranse for skoler og kodeklubber fra hele Norge der man programmerer med micro:bit. I 2023 deltok det over 200 lag fra kodeklubber eller skoler fra hele Norge. I tillegg vil det bli arrangert en rekke kodeaktiviteter som passer for både barn og voksne!

Høstferiemoro på INSPIRIA science center

Hva skjer?
Høstprogrammet vårt byr på en rekke nye opplevelser og aktiviteter for barn og unge – og voksne! Utenfor INSPIRIA science center finner du en stor, utendørs aktivitetspark. Inne på vitensenteret kan du oppleve vår temautstilling "Dypdykk", science show, kreative verksteder og mye annet moro!

FIRST LEGO League

Hva skjer?
FIRST LEGO League (FLL) er verdens største kunnskaps- og teknologikonkurranse for barn og unge. Hensikten med FIRST LEGO League er å øke interessen for teknologi og vitenskap og å stimulere dagens barn og unge til å bli morgendagens ingeniører og forskere. Sentralt i konkurransen er samarbeid, mestring – og ha det moro underveis.