Hva skjer på INSPIRIA?

INSPIRIA science center kan du delta på mange ulike arrangementer gjennom året! Opplev kule temahelger som Barnas Ingeniørdag, spennende konkurranser og mye mer.

Høstferie på INSPIRIA

Hva skjer?

Besøk vitensenteret i Sarpsborg hvis du vil ha noe gøy å finne på med hele familien! 

I uke 41 (9.–13. oktober ) holder vi åpent fra kl. 08.00–15.00 med begrenset program. Lørdag 14. og søndag 15. oktober holder vi åpent fra kl. 11.00–17.00 med vanlig helgeprogram på senteret.

 

GRATIS Aktivitetsdager i høstferien – NAAF

Hva skjer?

INSPIRIA science center, Astma- og Allergiforbundet (NAAF) og Bufdir arrangerer aktivitetsdager i høstferien for unge mellom 10 og 15 år.

Barnas ingeniørdag

Hva skjer?

Pirr teknologinysgjerrigheten! Kanskje er du Norges nye store oppfinner? Ta med hele familien til Barnas ingeniørdag på INSPIRIA. Skaperglede og ingeniørkunst er i fokus i denne lørdagen. Her kan både liten og stor prøve seg som ingeniør. Mulighetene er mange, du har ideene! Denne lørdagen er sponset av NITO, derfor koster inngangsbilletten kun kr. 95!

FIRST LEGO League

Hva skjer?

Hver høst deltar skole- og fritidslag i FIRST LEGO League: Åtte uker med innovasjon, forskning, teknologi, design og programmering, som avsluttes med en spennende regional finale på INSPIRIA! Det er egne billetter til deg som vil heie på lagene og delta på alt som skjer på både INSPIRIA. Mer informasjon kommer...

FULLTEGNET – Makersclubkvelder for unge – NAAF

Hva skjer?

Astma- og Allergiforbundet (NAAF) og INSPIRIA science center arrangerer Makersclub som er ulike kvelder med spennende aktiviteter for unge mellom 10 og 16 år.