INSPIRIAs inspirasjonskurs for lærere

INSPIRIAs inspirasjonskurs for lærere er praktiske og aktive ettermiddagskurs som er forankret i kompetansemålene i Læreplanen (LK20). Vi tar i bruk INSPIRIAs aktivitetspedagogikk og gir deg konkrete metoder og verktøy du kan bruke i undervisningen, samt faglig påfyll innen ulike fag og trinn.
  • Gratis for lærere i kommuner med fast avtale med INSPIRIA
  • Pris: 595,- ekskl. mva. per lærer per kurs
  • Sted: INSPIRIA science center

Lærerkursene gir deg konkrete metoder og verktøy du kan bruke i undervisningen, samt faglig påfyll innen ulike fag og trinn.

Alle kurs inkluderer enkel servering. Hvis du gir beskjed om eventuelle matallergier på forhånd, forsøker vi å finne et godt alternativ.

Folkehelse og livsmestring

For SFO-ansatte og lærere på 4.-7. trinn
KANSELLERT

Skaping i klasserommet

For lærere på mellomtrinnet og ungdomstrinnet
4. mai 2023, kl. 13.15 – 16.00

I samarbeid med Skaperskolen har vi laget lærerkurset ”Skaping i klasserommet”. Dette kurset fokuserer på hvordan man jobber med skapende undervisning i klasserommet. Kurset gir en innføring i noen planleggingsverktøy for å strukturere aktivitetene. Du får se eksempel på hvordan du som lærer kan sikre at elevene har tydelig rammer å jobbe innenfor. Du vil også få nødvendig forkunnskaper som gjør at du kommer i mål med aktivitetene.

På kurset vil dere få eksempler på aktiviteter dere kan ta med dere rett inn i klasserommet. For å få best utbytte av kurset er det en fordel at det er flere lærere fra samme skole som underviser i forskjellige fag. Kurset passer for lærere på mellomtrinn og ungdomstrinn som underviser i naturfag, matematikk eller kunst og håndverk.

FIRST LEGO League (FLL) kunnskapskonkurranse 

For lærere på mellomtrinnet og ungdomstrinnet
7. juni, kl. 14.00 – 15.30

Er du nysgjerrig på hva First Lego League er? Lurer du på om du skal melde på et lag i FLL Challenge (5. -10. Klasse)? I dette kurset får du vite hva FLL er, hva du trenger og hvordan du kan komme i gang som veileder på din skole med vår hjelp og støtte.

Les mer om FLL på INSPIRIA »

Nyttig info for veiledere finner du også på nettsiden til FIRST LEGO League Scandinavia.

Aktiv matematikk

For lærere på 5.-9. trinn
13. september, kl. 12.00 – 15.00

Matematikkurset bruker konkreter, spill og leker for å bygge grunnleggende forståelse for kunnskapsområder som brøk, algebra og enheter. Vi integrerer kjerneelementene i øvelser og tester varierte og morsomme metoder for vedlikehold av automatiserte regneferdigheter. Kurset gir også eksempler på tiltak som motiverer elevene litt ekstra til å finne løsninger.

Kjemikurs for mellomtrinnet

For lærere på mellomtrinnet
11. oktober, kl. 12.00 – 15.00

Kjemikurset er et praktisk laboratoriekurs med undersøkende øvelser som lærerne direkte kan overføre til egen undervisning. Det er lagt vekt på å benytte mestringsskapende øvelser som visualiserer de sentrale kompetansemålene som berører kjemidelen i naturfaget.

Bestill lærerkurs

MER INFORMASJON

I tillegg til kursene i oversikten, har vi flere lærerkurs du kan bestille ved forespørsel. Vi skreddesyr også kurs etter ønske.

E-post: booking@inspiria.no
Telefon: 69 13 93 15