Dypdykk – Knytt undervisningen til ny utstilling på INSPIRIA!

Bli med på Dypdykk – en utstilling som gir deg en unik mulighet til å utforske havets verden og lære om hva vi kan gjøre for å bevare det for fremtiden.

Her får skoleklasser en sjanse til å lære om livet i havet og hvordan vi kan beskytte det gjennom aktivitetsbasert læring. 

INSPIRIA har en rekke interaktive opplevelser, og her kan elever få muligheten til å utforske den fascinerende verdenen under vann, lære om dyrelivet som lever der og forstå truslene mot deres overlevelse. Lærere vil også dra nytte av denne opplevelsen, fordi den gir anledningen til å støtte og inspirere undervisningen. 

Vår interaktive utstilling om havet er forankret i FNs bærekraftsmål, noe som gir dere mulighet til å knytte skolens læreplaner til praktiske erfaringer.

INSPIRIA har også undervisningsprogrammer innenfor hovedtemaer som naturfag, helse, programmering og matematikk.

Book besøket ditt i dag for å gi elevene en verdifull opplevelse de aldri vil glemme. La oss hjelpe deg og klassen din med å lære om havet på en morsom og spennende måte. 

 

 

Hva kan du oppleve? 

Dypdykk har en mengde interaktive installasjoner som skal fenge, forundre og bidra til læring. Den faste vitensenterutstillingen i 2. etg. byr på #moromedmening for liten og stor. Utfordre sansene og balanseorganet i vortex tunnelen - klarer du å gå gjennom uten å bli svimmel? Bygg LEGO med undervannstema! Vi har både LEGO DOTS og vanlig LEGO – her er det bare fantasien som setter grenser! 

 

Dypdykk er forankret i FNs bærekraftsmål nr. 14 om å bevare og beskytte livet i havet. Gjennom utstillingen kan du få en innsikt i de delmålene som er satt for å sikre at verdenshavene fortsetter å fungere som en viktig ressurs for menneskeheten.

Utstillingen Dypdykk er muliggjort takket være vår hovedsponsor Equinor.

20181113DEG019 E1572001049279

INSPIRIAs lærerkurs

INSPIRIA mener at det er viktig å gi lærerne de beste verktøyene for å lykkes i sin undervisning. Derfor tilbyr vi kurs som ikke bare gir deg den faglige kompetansen du trenger, men også konkrete metoder og verktøy du kan ta i bruk umiddelbart. Vårt mål er å hjelpe lærere å utvikle seg og gi elevene den beste undervisningen mulig.

Les mer om våre lærerkurs >>