Inspiria science center bygget
INSPIRIA science center er en ideell virksomhet og en viktig del av verdikjeden skole – næringsliv. Som vitensenter er vår fremste oppgave å inspirere og motivere barn og unge innenfor naturvitenskap og teknologi.

Vi representerer en unik og fremtidsrettet arena knyttet til synliggjøring av samfunnsansvar og den enkelte samarbeidspartners kompetanseprofil. Et samarbeid med oss gir oss muligheten til å levere et enda bedre kunnskapstilbud til barn og unge!

Bli partner
Kontakt oss
Ønsker du å se på muligheten for å bli partner?
tlf. +47 469 51 016

Hovedsamarbeidspartner:

Equinor er et internasjonalt energiselskap som har forpliktet seg til langsiktig verdiskapning i en lavkarbon-framtid. Selskapet jobber for å levere sikker, bærekraftig og konkurransedyktig energi, og de investerer i innovasjon og teknologi for å drive det grønne skiftet og redusere klimapåvirkningen. Formålet er: Energi til folk. Framskritt for samfunn. Søker etter bedre. 

Framtiden trenger mange typer helter. Morgendagens helter er et initiativ fra Equinor som støtter unge talenter innen utdanning, kultur og idrett i Norge. Programmet har som mål å fremme utviklingen av fremtidens ledere og innovatører ved å tilby ressurser og muligheter for vekst og læring.

Morgendagens helter

Våre samarbeidspartnere:

Borregaard er et norsk selskap som spesialiserer seg på biokjemi. De produserer avanserte biobaserte produkter som erstatter oljebaserte alternativer. Med fokus på bærekraft og innovasjon, leverer Borregaard løsninger til en rekke industrier, inkludert landbruk, mat, farmasi og byggematerialer.

#borregaard

Østfold Energi er et norsk energiselskap som produserer fornybar energi fra vann- og vindkraft. De jobber for bærekraftig energiproduksjon og støtter miljøvennlige energiløsninger for å bidra til det grønne skiftet.

Våre næringslivspartnere:

Næringslivspartnere og sponsorer spiller en viktig rolle gjennom økonomiske bidrag, ressurser og samarbeid. De bidrar med å realisere og utvikle det gode arbeidet INSPIRIA gjør i forbindelse med skole, publikumsbesøk, jobb, arrangementer eller konferanser. Disse partnerskapene bidrar til vekst og innovasjon, og skaper verdifulle muligheter for barn og unge til å oppnå realfagsglede.

Sparebank1
Logo sparebankstiftelsen
Østfold Rør - samarbeidspartner