Aktiviteter gir bedre møter

Ved å kombinere det faglige med en aktivitet, får dere bedre forutsetninger for å være engasjerte, kreative og effektive gjennom hele dagen. Enten dere velger en kort «ice-breaker» eller en 30-minuttersaktivitet, har dere uansett en annerledes og morsom møteopplevelse i vente!

  • Vi kan skreddersy et opplegg etter deres ønsker og behov
  • Antall deltakere kan like gjerne være 5, som 50, eller 100, som 500
  • Én eller flere av våre engasjerte aktivitetsverter veileder underveis
Bestill møte
Kontakt oss

Send oss en forespørsel. Vi skreddersyr ditt opphold med tilpassede aktiviteter og opplevelser.

Ønsker du å snakke med oss?
tlf. +47 943 23 544
Science show
Science show

På INSPIRIA har vi flinke vitenskapsartister som både kan underholde og lære deg ett eller annet om naturfag. Showene våre skaper både forundring og fornøyelse, og inneholder en rekke spennende og morsomme eksperimenter.

Hanoi Towers lagaktivitet
Hanoi Towers (15 min)

Hanoi Towers er en kort aktivitet med en lang tradisjon! I flere århundrer har etter sigende et lignende spill blitt spilt i Sør-Asia. Her skal dere jobbe sammen for å løse en oppgave på tid. Alle må bidra. Samspill, kommunikasjon og taktikk er stikkord for suksess i dette fengende puslespillet. 

Verdensrommet
En reise i verdensrommet (15 min)

Bli med på en spennende reise i verdensrommet! Fra vårt fantastiske planetarium/kulekino utforsker vi stjerner, planeter og fjerne galakser. Sitt ned, len dere tilbake og bli reis av gårde på et fascinerende eventyr fra vårt eget solsystem og helt ut til ytterkanten av det kjente univers.

Bluebot robot
BlueBots (30 min)

Du trenger ikke være robotforsker for å lære deg å programmere roboter: BlueBots er perfekt for nybegynnere! Her skal dere løse spennende oppgaver på tre forskjellige baner. Hvem får flest poeng, eller finner frem raskest?

INSPIRIAden 

INSPIRIAden er en morsom lagkonkurranse med fokus på samarbeid, kommunikasjon og realfagsglede. Lagvis skal dere gjennom fem forskjellige stasjoner i vitensenterutstillingen.  Konkurransen avsluttes med en prisutdeling, hvor vinnerne hedres med medaljer.

Mashmallows challange
Marshmallow Challenge (15 min)

Dette er en kreativ og morsom aktivitet hvor samarbeid står i fokus. Ved hjelp av rå spaghetti og marshmallows skal dere bygge et høyest mulig tårn som kan stå uten annen støtte i minimum 10 sekunder. Dette er en kjent og populær øvelse som utfordrer deltakernes evne til å jobbe i team, tenke kreativt og ta beslutninger.