Ny Nettside INSPIRIA

21.11.2021

INSPIRIA har lansert ny nettside!

Nå blir det enklere å finne frem til det du måtte lure på om våre publikumstilbud, skoletilbud, konferansetilbud eller ulike prosjekter.

22. november, 2021, var alt endelig klart til lansering av INSPIRIAs nye nettsider. Med oppdatert informasjon, bedre navigering og ikke minst mye bedre løsninger og bedre tilrettelegging, håper INSPIRIA-direktør Geir Endregard at den betydelige oppgraderingen vil gjøre det enklere å finne frem for alle. 

– Dette er helt klart et viktig skritt for oss. Med stadig større krav til digitale løsninger, er også våre informasjons- og kommunikasjonskanaler nødt til kunne støtte alt. Nå har vi tatt et stort og grundig løft, og nå synes jeg virkelig har vi en nettside vi kan være stolte av, sier Endregard.

Nye undervisningsmuligheter

Å kunne tilrettelegge bedre for oppgaver som lærere kan bruke til for- eller etterarbeid, et godt eksempel på at de nye nettsidene vil gi en mye bedre brukeropplevelse. INSPIRIA utvikler stadig nye slike løsninger, og samarbeider også med Skolerom om å få laget et utrolig spennende digitalt opplegg for elevoppgaver.

– Våre skoleleveranser blir enda bedre dersom lærerne kan forsterke læringsutbyttet i etterkant. Nå får de enklere tilgang til et enda bedre opplegg – som er tilpasset læreplanen. Ved å benytte seg av disse oppgavene i etterkant, får elevene en ekstra effekt av skolebesøket på INSPIRIA, sier Anne Mette Engvik, leder for utdanning på INSPIRIA science center.

Gjenspeiler leveransene

Den nye nettsiden gir ellers et riktigere bilde av omfanget og mangfoldet i INSPIRIAs forskjellige leveranser, enten det gjelder publikumstilbud, barnehage og skole, konferanse eller oppdrag. Nye inspiria.no reflekterer i større grad at vitensenteret har blitt en betydelig aktør innen regional utvikling – og et sentra for samarbeid i vitenskapens ånd mellom publikumsbesøkende, skole, næringsliv, kommuner og fylkeskommunen.

Ikke minst vil det være til glede for særlig våre faste besøkende på nettsiden at både visuell og teknisk design nå gir et langt bedre inntrykk, navigasjon og generell brukeropplevelse.

Velkommen til vårt nye hjem!  (på gammel adresse: inspiria.no)