360 Lerret 72Ppi 2

15.02.2024

Åpner ny attraksjon på INSPIRIA i vinterferien: – Dette har vi gledet oss lenge til

INSPIRIA science center´s marine temautstilling har fått en ny opplevelse på plass. I vinterferien blir det premiere på det nye 360 graders filmlerretet som henger i taket på senteret. Her kan besøkende få bli med på en spektakulær reise til havets dyp.

– Dette blir en skikkelig kul opplevelse, og noe vi har gledet oss lenge til å vise fram for våre besøkende. Med den nye 360 graders filmvisningen vår kan vi vise fram spektakulære bilder av livet under vann. Det vil sette en helt spesiell stemning i senteret når vi starter det opp, forteller fritidskoordinator Sindre Dypvikstrand.

I forkant av vinterferien har han jobbet med å lage et show som skal fenge alle som besøker vitensenteret. Det blir stemningsfulle bilder, høye lyder og morsomme funfacts. 360 graders visningen henger i taket ute i temautstillingen på senteret, men den er såpass stor at man kan stå både i 1. og 2. etasje, og likevel se hva som skjer. 

For å skape en best mulig opplevelse blir hele 2. etasje på senteret mørkelagt noen minutter før forestillingen starter. Meningen er at dette skal fenge like mye for barna som for de voksne.

360 graders filvisning blir en del av vinterferieprogrammet, og vil gå hver dag fra lørdag 17. til søndag 25. februar. Etter ferien vil den inngå fast i INSPIRIA sitt helgeprogram.