Skjermbilde 2023 09 15 Kl. 14.24.27

28.08.2023

Nabofest med Quality Hotel og INSPIRIA ble en suksess – fredag var uteparken fylt med hundrevis av besøkende

Fredag ettermiddag var det fullt hus i uteparken på INSPIRIA science center. Nå håper arrangørene at Nabofest på Grålum kan bli en årlig tradisjon.

INSPIRIA science center og Quality Hotel har i mange år vært gode naboer på Grålum i Sarpsborg, og lenge har drømmen vært å arrangere noe som gir tilbake til lokalmiljøet. 

Se video fra dagen her:

Fredag ettermiddag kunne endelig planene realisereres når Nabofest på Grålum ble arrangert i uteparken til vitensenteret. I en fullstappet aktivitetspark var det gratis utlån av sykler og mini Teslabiler, minidisco med Lollo & Bernie, aktivitetsverksteder, lykkehjul, kunnskapsløype og science show med kule eksprimenter. Det var også salg av hamburgere, pølser og saft til de besøkende.

Målet med kvelden var også å vise at man ikke trenger og reise langt, eller bruke mye penger for å kunne finne på noe med hele familien i nærområdet. På Grålum er potensialet stort!

Nærmere 450 glade barn og voksne hadde tatt turen til Grålum denne kvelden, og nå håper hotellet og INSPIRIA at nabofesten kan bli et årlig arrangementet der flere bedrifter i nærområdet er med.