Eirik Mathias Science Show 16 9

25.09.2023

Gratis inngang for barn og spennende høstferieprogram på INSPIRIA science center

Fra 30. september til 13.oktober har vitensenteret på Grålum gratis inngang for barn og unge (0-16 år). Besøk INSPIRIA science center i Sarpsborg, og skap en morsom dag for hele familien!

På INSPIRIA science center er det masse gøyale opplevelser og aktiviteter for både liten og stor. I hele høstferien vil senteret være åpent hver dag, og høstferieprogrammet vårt er tilpasset så våre besøkende får en topp dag på vitensenteret.

Takket være sponsor- og utviklingsprogrammet Morgendagens helter kan INSPIRIA tilby gratis inngang for barn (0-16 år) fra lørdag 30. september fram til fredag 13. oktober. 

I hele uke 40 vil senteret være åpent fra kl.11.00 – 17.00. Denne uken har vi fullt ferieprogram med temautstillingen Dypdykk, kreative verksteder, science show og visninger i planetariet. Hvis været tillater det, så vil også senteret utepark holdes åpen med sykkelutlån, bungee-trampoline og INSPIRIA trafikkskole med mini-Teslaer.

Les hele programmet vårt i høstferien her!

I uke 41 holder vi åpent fra kl.08.00 – 15.00, men senteret vil ha et litt begrenset besøkstilbud med færre visninger i planetariet og science show i Da Vinci-salen. 

– Vi gleder oss til masse moro her på INSPIRIA i hele høstferien. Vi har en rekke nye opplevelser i temautstillingen vår som vi håper våre besøkende vil like godt, i tillegg blir det åpen utepark og spennende program inne på senteret, smiler Geir Endregaard, administrerende direktør på INSPIRIA science center.