Sommerskole 2023 4

08.09.2023

Inviterer til gratis høstferieskole sammen med Astma- og allergiforbundet og Bufdir

I hele høstferien åpnes INSPIRIA science center for gratis høstaktiviteter sammen med Bufdir og Astma- og allergiforbundet.

Fra 02.–06. oktober inviterer vi til spennende dager for barn mellom 10 og 15 år her på vitensenteret, og hos våre gode naboer på Quality Hotel på Grålum.

Det er et begrenset antall plasser og førstemann til mølla for å skaffe seg billetter. Det er mulig å melde seg på flere aktiviteter. Programmet varer fra kl.11.00-15.00 hver dag.

– Vi arrangerte et lignende opplegg på slutten av sommeren, og responsen vi fikk da var veldig bra. Vi gleder oss til en spennende høstferie her på vitensenteret og på Superland, sier Geir Endregaard, administrerende direktør på INSPIRIA.

Informasjon om påmelding finner du lenger ned i saken.

Uken starter med et besøk i INSPIRIAs marine temautstilling "Dypdykk". Her kan barna utforske livet under vann, ta en tur til verdensrommet i vårt planetarium, teste våre interaktive installasjoner og se forestillinger om "Monstre i dypet".

På tirsdag skal deltakerne få prøve seg på matlaging på senteret. Her skal barna få eksprimentere med ulike smaker, prøve nye råvarer og lære seg enkel matlagning som man kan prøve hjemme.

Onsdag er det tid for roboter og programmering. Målet er at man skal samarbeide og lære hvordan man kan kjøre gjennom ulike hinderløyper med roboten man programerer.

Dagen etter arrangereres det skaperverksted på INSPIRIA science center. Her kan barna slippe fantasien løs, og designe sine egne t-skjorter og handlenett.

På høstskolens siste dag blir det et besøk til våre naboer på Superland. Her blir det moro, lek og bading.

Her kan du melde deg på høstferieskole!