M/S Ny Vigra III

Praktisk informasjon

Her finner du informasjon og svar på ofte stilte spørsmål. Lurer du på noe annet kan du ta kontakt med oss på telefon 69 13 93 00 eller e-post booking@inspiria.no

Billetter tur/retur

Billetter kan kjøpes før avgang på båten, med betaling via VIPPS eller bestilles her. Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter, en vei koster kr. 195,-. Ønsker du å være lenger på Singløya, og bli med siste avgang hjem må du bestille billett til den siste avgangen. Merk deg tidspunkt for avgang fra Singløya. 

Bekledning

Ha med en vindjakke og en god genser, det er ofte litt friskere på sjøen. Selv om været er godt på land, kan det fort endre seg i løpet av turen. Det er best å oppleve turene utendørs.

Språk

Guidingen forgår kun på norsk, men foregår i kortere bolker, slik at en rekker muligens å oversette for evt. gjester en har med.

Sykler

På Glommacruiset er det mulig å ha med sykkel (kr. 50,- per sykkel). NB! Det er kun plass til 6 sykler per tur, og det er smart å forhåndsreservere plass.
Dersom det er få passasjerer og god plass om bord før avgang, er det mulig å ta med flere sykler. Kontakt personalet for avklaring.

Rullestoler

Det er ikke godt tilrettelagt for rullestoler, men det er mulig å få om bord lettere typer rullestoler og ha de plassert på dekk. Motoriserte rullestoler blir for tunge å få om bord. Vi hjelper til ved behov. Merk at ved bruk av toalettene må man gå ned en trapp. 

Hund om bord

Det er tillatt med hund om bord, dette koster ikke noe ekstra. Hundene kan bare oppholde seg ute på dekk og selvsagt i bånd hele tiden.

Bord og stoler

Det er godt med sitteplasser og bord både ute og inne.

Redningsvest

Det er ikke nødvendig å ta med egne redningsvester, vi er godt utstyrt i så måte dersom uhellet skulle være ute. Dette gjelder også for barn og spedbarn.

Medbragt mat og drikke

Det er tillatt å ha med egen mat og drikke, dette er kanskje særlig aktuelt på cruisene. Vi har kiosk om bord med et enkelt utsalg av kaffe, mineralvann, is og enkle kioskvarer. Merk at vi kun tar betalt via VIPPS i kiosken. 

Toaletter

Det er toaletter om bord som kan benyttes på hele turene. Merk at toalettene ikke er tilpasset for rullestol.

Kontakt med båten

Dersom du er i land på Singløya eller ved Roald Amundsens fødested og trenger å komme i kontakt med personalet på båten kan du ringe dette nummeret: tlf. 482 32 533