Biehelg Web V2

13.05.2022

Velkommen til Biehelg på INSPIRIA

Gratis teaterforestilling: «Dronningen kaller». Gratiskonsert med Tuva fra «The Voice». I tillegg blir det flere gratis utendørsaktiviteter for barna, som å lage potter for spiselige vekster og hilse på en birøkter. Det er meldt strålende vær i Solbyen når biene kommer til INSPIRIA denne helgen ...

Med sommeren like rundt hjørnet, er det duket for en av de mest spektakulære temahelgene på vitensenteret på flere år:

I anledning åpningen av den nye skolehagen, sankeparken og bikubene, inviterer INSPIRIA til fest! Det blir teaterforestilling, konsert og flere ekstra aktiviteter, og takket være støtte fra Sparebankstiftelsen er også mye gratis å være med på.

– Dette blir så gøy!! Alt vi håpet å få plass til denne biehelgen har kommet på plass, sier helsekoordinator Lise Borgen-Johansen fra INSPIRIA science center.

– At vi kan vise en bie-musikal med proffe skuespillere og barn fra Villekulla er helt fantastisk! I tillegg har Tuva takket ja til holde utendørskonsert, og vi får besøk av en ekte birøkter. Det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til en temahelg, men dette kommer virkelig til å bli noe helt spesielt, legger hun til.

Pottemakeri og insektshotell

Biehelgen byr imidlertid på enda mer: Barna kan lage sine egne potter og så frø i dem, og ta med pottene hjem. Kjøp billett på vanlig måte hvis du vil få med deg aktiviteter innendørs, planetariereise og dinosaurutstillingen. Denne helgen er det «premiere» på en ny sommeraktivitet: Lag ditt eget insektshotell. Utendørs er det som vanlig utlån av sykler (inkludert i billettprisen).

– Det er meldt helt opp mot 20 grader til helgen, så dette kan bli en kjempefin familiehelg på INSPIRIA, spår Borgen-Johansen.

– Vi håper mange møter opp, og blir med på å lage en skikkelig «gatefest» i aktivitetsparken vår, avslutter hun.

SE PROGRAM FOR BIEHELG HER »